Dermasilk Verbandbroek 12-18maand T86 1 3017201

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek (Kies een afhaalpunt)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dermasilk is daardoor uniek omdat het langdurig veilig bij kinderen en op een groot oppervlak kan worden gebruikt. Jeuk en krabben nemen snel af.

Dermasilk® antibacteriële verbandzijde is uniek omdat het uit 100% medische (sericine vrije) zijde bestaat. Zijde is uniek door het hoge vochtregulerend vermogen en de gladde vezel.

Samenstelling

Dermasilk® antibacteriële verbandzijde is uniek, omdat het als enige antibacterieel verbandmiddel overmatige bacteriepopulaties bij eczeem onder controle houdt zonder afgifte van bacterie dodende stoffen (biociden), dankzij het unieke AEM5772/5 biocide molecuul dat blijvend verbonden is aan de zijden draad. Hierdoor is er geen kans dat biociden worden opgenomen in het lichaam. Ook resistentievorming van bacteriën kan niet optreden zodat de werkzaamheid niet afneemt.

Gegevens
CNK2229961
FabrikantenBAP Medical
MerkenDermasilk